KNBB District Groningen - Drenthe

Opgericht 23 december 2003

 

 

 

Verenigingen

Sluit dit venster om terug te keren naar het hoofdmenu.

Info verenigingen


 

BV de Snikke

Met ingang van mei 2016 beginnen we in MFC De Binding in Oude Pekela met avondbiljarten op de maandag- en donderdagavond.
Naast het recreatieve biljart en het biljart in competitieverband bij de O.B.V. en de regio willen we ook avondcompetities gaan spelen onder de vlag van het KNBB district Groningen en Drenthe.
We zullen in ieder geval één team laten deelnemen aan de libre competitie 2016-2017. Misschien dat we ook nog een tweede team kunnen vormen.
We zoeken daarvoor nog wel nieuwe leden.

Misschien dat ook biljarters van de bij het district aangesloten verenigingen belangstelling tonen om ’s avonds bij De Snikke te gaan spelen.
Daarom mijn vraag of deze uitbreiding ook via de website van het district kan worden gecommuniceerd.

Met vriendelijke groet,
Ulfert Wilkens
(namens het bestuur van B.V. De Snikke)
 


Ledenwerfactie  Biljartvereniging De Snikke


Biljartvereniging De Snikke heeft door uitbreiding van haar biljartmogelijkheden  de ruimte om nieuwe leden  te kunnen verwelkomen.

De vereniging  heeft nu de mogelijkheid  om u niet alléén overdag maar ook gedurende een aantal avonden  de biljartsport te kunnen aanbieden.

Wij hebben de beschikking over een schitterende accomodatie, welke is gesitueerd in het MFC De Binding aan de Sportlaan 4 te Oude Pekela. ( zie foto)

Eenieder die de biljartsport een warm hart toedraagt  is van harte welkom. U hoeft hiervoor niet woonachtig te zijn in de gemeente Pekela.

Het dag- en het avondbiljarten is binnen de vereniging apart ondergebracht.

De contributie  per discipline is € 5,00 per maand.

Het dagbiljarten bestaat uit recreatief en competitief biljarten (regio en KNBB) en vindt plaats van maandag  t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Het avondbiljarten bestaat uit competitief  en recreatief biljarten en wordt gespeeld op de maandag- en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Op competitieavonden uitlopend tot 22.30 uur.  De nadruk voor het avondbiljarten zal  hoofdzakelijk gericht zijn op het competitief biljarten onder de vlag van de KNBB. 

Bij deelname aan KNBB-activiteiten is een kledingvoorschrift van toepassing.

De start voor het avondbiljarten is op maandag 2 mei a.s.

Het dagbiljarten is van maandag t/m vrijdag.

Hopende met u kennis te maken als nieuw lid.

Secretaris: J.A. de Keijser
W. de Zwijgerlaan 62
9665 LE Oude Pekela
Email: alexdekeijser@kpnmail.nl


<< terug naar overzicht